port_aiguablava3_724x260

Situació i accès

Des d’aquestes cotes fins al mar la terra baixa en formes diverses. De Ses Falugues fins Aigua Blava i el Port d’Esclanyà, amb una declinació ràpida i brutal, de Montcal (corrupció probable de Montcalm) fins a la Platja d’en Malaret i el nucli urbà de Fornells i l’iIlla Blanca, amb moltes més lentitud i parsimònia. De Puig Són Ric a Fornells i la Platja de N’Estásia, la caiguda de la faldilla és, diríem, usant un terme musical, dolce assai. En trobar aquesta corba la que baixa de Montcal es forma la cassola de què parlàvem i es distén una petita vall. De la Guàrdia a la Platja Fonda i al Cap de Begur la costa forma un penya-segat violent vertical i d’un color morat fosc.

Josep Pla, Costa Brava

El Club Nàutic Aiguablava està situat a Begur (Girona), a la platja de Fornells, entre les cales d’Estasia i Port de Ses Orats. Concretament a la zona coneguda com Sa Bassa Morta.
És al Sud del Parc Natural Nereo i prop de les cales d’Aiguagelida: un indret privilegiat de la Costa Brava, apreciat per els amants de la natura i reconegut com el millor paisatge de Catalunya.

Accès:

41º 56´N 3º 13´E.

Per mar:
Pel Nord: al Sud del Cap de Begur, al costat de la platja fonda.
Pel Sud: passat punta d´es Munt, al costat d’Aiguablava.

Amb vehicle: des de Begur o Palafrugell per la carretera d’Aiguablava (GIP-6532) fins la platja de Fornells (1km abans d’arribar al Parador Nacional d’Aiguablava) i accés a les instal·lacions del port pel carrer Francesc Sabater.
A peu:
Accès pels carrers Illa Blanca i Escales del Port, així com pels camins de ronda o per la carretera d’Aiguablava (GIP-6532).